Pincér

34 811 03

Leírás

Nagy tévedés azt gondolni, hogy a pincér feladata csak annyi, hogy a szakács által elkészített ételeket kivigye az asztalokhoz. Nagyon összetett a feladatainak köre. Kezdjük az asztalok terítésénél, illetve a díszítésnél. Fontos, hogy tudja mindig az alkalomhoz illő teríték és díszlet táruljon a vendégek szeme elé, legyen az egy bál, vacsora egy kisvendéglőben vagy egy szilveszteri buli. Fontos tudnia az étlap tartalmát és ismernie is azokat, hiszen a vendégek felvilágosítást kérhetnek az ételekről. Tudni kell ismertetni azt is, hogy az adott ételekhez milyen italokat kínáljon. A vendégek kiszolgálását nagy szakértelemmel és udvariassággal kell végezni, és arra törekedni, hogy a vendégek asztalára minél hamarabb kerüljön fel az étel.

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot