ÁSZÉV versenyen elért sikereink

 Varga Judit

A verseny iskolai fordulóján 2017. március 16-án öt diákunk vett részt Kereskedelem ágazaton a 12.a osztályból. Országosan 428 tanuló versenyzett, a döntőbe harmincegy fő kerülhetett. Nagy büszkeséggel elmondhatjuk, két tanulónk tovább is jutott az országos döntőbe. Pólyik Adrienn a 15. helyen, Varga Judit pedig a 16. helyen.
Így ők kaptak lehetőséget arra, hogy április 3-án és 4-én, Szolnokon részt vegyenek az országos döntőn ahol az írásbeli és szóbeli megmérettetésen tovább javíthatják a helyezésüket. Szurkolunk nagyon a két diákunknak.
A tét nem kicsi hiszen a felsőoktatási intézmények felvételi eljárásairól szóló rendelet alapján a jelentkező a felsőoktatási intézmény szabályzatában meghatározottak szerint a felvételi eljárás során az ágazati és ágazaton kívüli szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyén elért 1-10. helyezésért 100, 11-20. helyezésért 50, 21-30. helyezésért 25 többletpontra jogosult.
Köszönjük felkészítő tanáraik munkáját is!
Antalné Török Ildikó, Molnárné Rácz Andrea és Varga Sándor a következő néhány napban is mindent megtesz azért, hogy minél eredményesebbek legyenek versenyzőink.

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot