DÖK NAP 2017.

 Az idei tanévben is megrendezésre került a diákönkormányzat szervezésében a DÖK-nap. A rendezvény központi témája az elfogadás és a tolerancia volt. Az érdeklődők színvonalas programok közül válogathattak most is.

Az egyik teremben kialakításra került egy sötét szoba, ahol diákjaink megtapasztalhatják a vakok világát. A csend szobájában pedig a hallássérültek érzékelését tapasztalhatták meg a gyerekek. A mozi teremben a mosoly és a szeretet témaköréből láthattak az érdeklődők gondolatébresztő kisfilmeket. Ezenkívül az állatokkal való helyes bánásmóddal kapcsolatban kaptak tanácsokat a diákok hangsúlyozva ezzel az állatok iránt érzett felelősségvállalást.

A programok között szerepelt a Drogkereskedő voltam c. előadás, melyen egy feltételesen szabadlábra bocsátott elitélt beszélt a sorsáról. Az osztályok között csapatverseny is zajlott, melynek fődíja egy torta volt. A zene sem maradhatott el, hiszen a Rock Suli zenekarai lépnek fel a tornateremben. A költészet napjához kapcsolódva a diákok saját verseikkel emlékeztek, melyek az aulában voltak olvashatók.

További képek a galériában találhatóak itt.

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot