RENDKÍVÜLI FELVÉTELI ELJÁRÁS KIÍRÁSA 2019/2020. tanév

Kedves nyolcadikos diákok, tisztelt szülők!

A Debreceni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája rendkívüli felvételi eljárást tart a következő szakokon a „nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII.31.) EMMI rendelet 43. § (2) bekezdése” alapján.

Szakgimnáziumi osztályok

Tagozatkód: 0311

Felvehető létszám: 2 fő

Képzés neve: XXVI. Kereskedelem ágazat, 4+1 évfolyamos

Információk a képzésről: az első idegen nyelv az angol vagy a német nyelv. A beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel küzdő tanulók is jelentkezhetnek. Felvétel a tanulmányi eredmények alapján. Az érettségi után 1 év alatt kereskedő (OKJ szám: 5434101) szakképesítés megszerzésére van lehetőség. A szakmára való felvétel feltétele a szakmai egészségügyi alkalmasság.

Tagozatkód: 0314

Felvehető létszám: 2 fő

Képzés neve: XXVII Vendéglátóipar ágazat, 4+1 évfolyamos

Információk a képzésről: az első idegen nyelv az angol vagy a német nyelv. A beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel küzdő tanulók is jelentkezhetnek. Felvétel a tanulmányi eredmények alapján. Az érettségi után 1 év alatt vendéglátásszervező (OKJ szám: 5481101) szakképesítés megszerzésére van lehetőség. A szakmára való felvétel feltétele a szakmai egészségügyi alkalmasság.

Szakközépiskolai osztályok

Tagozatkód: 0315

Felvehető létszám: 11 fő

Képzés neve: 3 évfolyamos szakképzés eladó (OKJ szám:34 341 01) + 2 évfolyam érettségi vizsgára felkészítő évfolyam (választható)

Információk a képzésről: idegen nyelv az angol vagy a német nyelv. A szakmára való felvétel feltétele a szakmai egészségügyi alkalmasság.

Tagozatkód: 0317

Felvehető létszám: 7 fő

Képzés neve: 3 évfolyamos szakképzés pincér (OKJ szám:34 811 03) ) + 2 évfolyam érettségi vizsgára felkészítő évfolyam (választható)

Információk a képzésről: idegen nyelv az angol vagy a német nyelv. A szakmára való felvétel feltétele a szakmai egészségügyi alkalmasság valamint a pályaalkalmassági követelményeknek való megfelelés.

Tagozatkód: 0318

Felvehető létszám: 19 fő

Képzés neve: 3 évfolyamos szakképzés szakács (OKJ szám:34 811 04) ) + 2 évfolyam érettségi vizsgára felkészítő évfolyam (választható)

Információk a képzésről: idegen nyelv az angol vagy a német nyelv. A szakmára való felvétel feltétele a szakmai egészségügyi alkalmasság valamint a pályaalkalmassági követelményeknek való megfelelés.

Jelentkezés módja:
Személyesen az iskola titkárságán, a normál felvételi eljárás során használt papír alapú jelentkezési lapon lehet.

A kiírt rendkívüli felvételi eljárás 2019. május 6 - 2019. július 15 között van.

 

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot