A debreceni szakképzés legjobbjait tüntették ki

 

A Debreceni Szakképzési Centrum a 2018/2019-es tanév zárásához közeledve, pedagógusnap alkalmából díjakat és okleveleket adományozott a kiemelkedő munkát végző munkatársainak. Az elismerő oklevelek mellé pénzjutalom is jár. A 11 díjazotton kívül 20 pedagógus díszoklevelet kapott, tekintettel arra, hogy tanítványaik az országos szakmai és közismereti tanulmányi versenyeken kiemelkedő helyezést értek el.

 Kiemelkedő munkát végző munkatársaink a 2018/2019-es tanévben:

 

 Bakóné P.T.3

Bakóné Papp Tünde

A tanárnő közel 30 éves oktató-nevelő munkájával, emberségével, szakmai tudásával kivívta a diákjai szeretetét és tiszteletét. Tanulóival mindig megtalálja a közös hangot, ezáltal közvetlen kapcsolatot tud velük kiépíteni. Ő az, akinek köszönhetően a diákok a szakmai gyakorlatukat Németországban tölthetik.  Rendszeres és szerves közreműködője a Debreceni Szakképzési Centrum új és meglévő partnereivel történő idegennyelvi kommunikációinak, fordításainak. A Debreceni Szakképzési Centrum elismerő díjat ad át „A szakképzés népszerűsítésében elévülhetetlen érdemeket szerzett” kategóriában. A díjat azoknak a munkatársaknak adományozzuk, akik hosszabb-rövidebb ideig kiemelkedő tevékenységet folyatnak a szakképzés ügyének népszerűsítéséért.

 

 Karap I. 3.

Karap István

A Debreceni Szakképzési Centrum díszoklevelet adott át 20 pedagógusnak, akik tanítványai kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az országos szakmai és közismereti tanulmányi versenyeken. Lelkiismeretes munkája elismeréséül  Karap István tanárunk is vehetett át oklevelet.

 

 

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot