Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség - Debrecenben

 

Gasztronómiai Roadshow 2019

Szövetségünk –amely több, mint 50 éve a hazai legnagyobb taglétszámmal és minden megyében szervezettel rendelkező gasztronómiai szövetség- a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetségével (KÖZSZÖV), valamint a Nemzeti Agrárkamarával (NAK) közösen szakmai, továbbképző gasztronómiai programokat szervez a gasztronómia szereplőinek, valamennyi megyében.

Küldetésünk, hogy a vidéki vendéglátásban és közétkeztetésben érintett vállalkozókhoz friss szakmai információkat juttassunk, ismertessük a hatóságok elvárásait, miközben platformot teremtünk a helyi termelők és termékeiket felhasználó vendéglátók, étkeztetők találkozására, ismerkedésére, a termőföldtől az asztalig elv alapján.

Programunkon a hazai vidéki gasztronómia résztvevői megismerhetik a legújabb trendeket, technológiákat, jó gyakorlatokat, a nemzetközi gasztronómiai versenyeken szerzett tapasztalatainkat. Célunk, hogy sikeres, jogkövető gasztronómiai vállalkozások működjenek, - melyek a rövid ellátási lánc, szem előtt tartásával a helyi termelőktől vásárolnak, és gondot fordítanak a hagyományok megőrzésére, miközben fejlődnek, fejlesztenek.

Forrás: Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség

 

MNGSZ

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot