Szakmai tapasztalataink Franciaországban
Három tanulónk számolt be kéthetes Franciaországban töltött Erasmus élményeiről és tapasztalatairól.
DSZC Kereskedelmi
Debreceni Szakképzési Centrum
NÉPSZERŰ
Iskolánk nyílt napján november 24-én vendégünk volt a Shoprenter cég két képviselője, Guba Vanda és Kulcsár István Róbert.
2021. dec. 8.
Debreceni SZC kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola
KERESŐ
Három tanulónk számolt be kéthetes Franciaországban töltött Erasmus élményeiről és tapasztalatairól.
2024. április 18-án iskolánk 4 diákja az "Értékes Hajdú-Bihar - Vármegyénk Kincsei" vetélkedő döntőjén vett részt és remek teljesítményükkel az előkelő 2. helyen végeztek.
Különleges gasztronómiai rekordkísérletet álmodtak meg Debrecen Város Napjára a Hajdúsági Gasztronómiai Klub séfjei. A rekordkísérlet tárgya az egy nap alatt elkészített és kiosztott 1849+331 debreceni batyu volt, melynek receptjét a mesterek alkották meg.
Iskolánk a kezdetektől részt vesz a Wunderbar fesztivál programjain. Április 10-én délelőtt a 10.a és 10.b osztályos németes tanulókkal látogattunk el délelőtt a Kölcsey Központ rendezvényeire.
Ismét nagy várakozással keressük Nagyköveteinket, akik korosztályuk hangjaivá válnak és betekintést adnak a szakmájuk rejtelmeibe és iskolájuk életébe.
Izgalmas gasztronómiai versenyen vettünk részt 2024. 04. 06-án Szolnokon. A Pelikán Gasztronómiai Kupa eseménye az ország egyik legnagyobb versenyévé nőtte ki magát, több mint 160 versenyzővel és négy szakmával (szakács, cukrász, pincér, idén először pék szakmában).
Április 4-én a Kölcsey Központban „JövőKép Expo - Képzés és Karrier a KKV Szektorban” kiállítás és konferencia néven karriertámogató rendezvényre várta a fiatalokat az EDC Debrecen, a Hajdú-Bihar Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Debreceni Szakképzési Centrum.
Debreceni Szakképzési Centrum