A Keri "Sport Csillagai"

Kovács Judit vagyok. 1987-1989 között töltöttem a diákéveimet a KERI-ben.
Ruházati eladó szakon végeztem, majd a vendéglátó üzletvezetői képesítésemet is az iskola falain belül szereztem.
Az érettségi után a Nyíregyházi Főiskolán testnevelő tanár szakra jártam, az egyetemet Pécsen végeztem, a gyógytestnevelés szakot pedig a TF-en.
De ugorjunk vissza 1987-be, amikor is az első testnevelés órán Vojnitsné Bánáti Edit tanárnő az első kör futás után megállított és közölte velem, hogy én atletizálni fogok. Ő volt az osztályfőnököm és ő az, akinek örökké hálás leszek a sok törődésért és az életutam egyengetéséért.
Példakép volt számomra, az ő inspirációja által lettem végül testnevelő tanár. A KERI-ben már akkor is támogatták a sportolókat, a jó tanuló – jó sportoló diákokat pedig mindenben segítették. Így tudtam felkészülni a versenyekre (Kovács Gyula edzőm irányításával), képviseltem az iskolát az Országos Diákolimpián és számos más versenyen. Már akkoriban is vonzott az edzői pálya, ezért édesanyám óvodás csoportját vittem ki az atlétika pályára, hogy már kicsi korukban megismerkedjenek a sporttal.

A KERI-ben szerzett tudásomnak egész életem során nagy hasznát veszem, mert a családi vállalkozást (kereskedelem és vendéglátás) ezeknek a végzettségeimnek köszönhetően vezethetem.
Az üzletvezetés mellett viszont a szeretett hivatásomnak, a tanításnak és az edzősködésnek szentelhetem az időmet. A Szent József Általános Iskola és Gimnázium diákjainak én is próbálom úgy átadni a sport és a mozgás szeretetét, mint ahogy nekem adta át Edit néni a KERI-ben. A Debreceni Sportiskolában pedig az ifjú tehetségekkel foglalkozom, edzéseket tartok, valamint úszást oktatok.
Nektek, kedves leendő KERI-sek, azt üzenem, hogy valósítsátok meg álmaitokat, bízzatok magatokban, legyetek szorgalmasak és figyeljetek a benneteket támogató tanáraitok bölcs szavaira!
Hittel, kitartással és örömmel töltsétek diákéveiteket az iskola falain belül, mert itt és most egy új kezdet új lehetőségeket kínál számotokra, rajtatok múlik, hogy éltek-e vele!

 

2

 

 

3

 

 

4 k 

 

 

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot

×